Maitselt siidine, heas tasakaalus happesus ja jääksuhkur. Kuivatatud puuviljade nüansiga täidlane olemus.
Raventos I Blanc de Blancs tarbeks käsitsi korjatud marjad - Macabeu, Xarel·lo ja Parellada korjatakse 40. aasta vanustelt puudelt El Llac, La Plana, La Barbera, El Viader, El Prat orgnaanilistelt põldudelt. Malolaktilist kääritamist ei kasutata, cava laagerdub setetel 18 kuud. Kokku toodeti 250 000 pdl.
Ideaalne aperitiiv ja kaaslaseks mereandide kõrvale nagu vähilised, krevetid, valged kalaroad. Proovi ka sushi ja õrnalt vürtsika carpazzio kõrvale. Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.
Intensiivsed aroomid, kus kerkivad esile röst, kuivatatud puuviljad, banaani-, sidruni- ja virsiku noodid.
Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on olnud ühe pere omanduses kuni tänaseni. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist! Raventose perekond omab 44 põldu, need kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esikohal on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com