Chimichurri kaste

6-8 IN
15-30 MIN
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
1 terve küüslauk (umbes 10-15 küünt )
1 spl kuivatatud paprikat
1 tl musta pipart
2 kimpu peterselli
0,5 tl punet
u 1,5 dl oliiviõli
sorts veiniäädikat (u pool oliiviõli kogusest)
2 loorberilehte
tšillipulbrit
soola

Chimichurri on Argentiinast pärit küüslaugu-petersellikaste, mida pakutakse enamasti asado ehk erinevate grillitud lihade juurde.

1. Koorige ja peenestage küüslauk, eemaldage petersellilehed vartelt. Hakkige küüslauk ja petersell käsitsi või purustage uhmris.
2. Segage juurde tšillipulber, pune, paprikapulber ja pipar. Lisage lõpuks loorberilehed.
3. Lisage oliiviõli ja veiniäädikas ning pisut soola. Segage korralikult.
4. Eemaldage lusika abil loorberilehed ja kaste ongi valmis!
Retsept: veinitootja Trapiche
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi