Jelly Shot

Tarretise pitse võib valmistada 3 kihilisena või igasse pitsi ühe maitsega. Tulemus on igal juhul kerge ja maitsev dessert!
18 IN
4 h
Magustoit
Magustoit
Shotid
Shotid
Lisa nimekirja
Valge kiht:
140 g Xanté Coconut Cream & Pear
60 g vahukoort
30 g suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
1 kuhjaga tl želatiini (paisutatud 1 spl vees)
Must kiht:
100 g Saaremaa Must Sõstar Vodka
100 g põldmarju
30 g suhkrut
1 kuhjaga tl želatiini (paisutatud 1 spl vees)
Sinine kiht:
100 g Saaremaa Mild Vodka
40 g Blue Caracao siirupit
60 g sidrunimahla
30 g suhkrut
1 kuhjaga tl želatiini (paisutatud 1 spl vees)
1. Alusta valgest kihist – kaalu potti kõik koostisosad, va arvatud želatiin.
2. Seejärel kuumuta saadud segu, kuni suhkur on sulanud (ära lase keema!).
3. Kui suhkur on sulanud, lisa juba paisutatud želatiin ja sega läbi.
4. Kaalu potti põldmarjad ning suhkur, sulata kuni marjad ära lagunevad. Lisa viin ja kuumuta kuni aurustumiseni ning sõelu marjatükid välja. Lisa želatiin ning sulata.
5. Kaalu kõik sinise kihi koostisosad potti va želatiin ning kuumuta kuni suhkru sulamiseni.
6. Lisa želatiin ja sulata!
7. Vala kõik segud pitsidesse (soovitatavalt plastik)!
8. Ideaalis kata kinni ning tõsta külmkappi hanguma 4h kuni üleööks.
Jelly shots
Tarretised võib valmistada ka iga maitse eraldi pitsidesse.
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.
Valmista tarretise shotid koos Raunoga! Vaata juhiseid videost.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi