Pohla-Blossa-brownie

Glögi sobib hästi ka küpsetistesse. Proovi Blossa glögimeistri Åsa Orsvärni lemmikretsepti!

Portsjone 30–40

Koostisosad

  • 250 g võid

  • 250 g tumedat šokolaadi

  • ½ dl Blossa glögi

  • 2 dl suhkrut

  • 2 dl fariinsuhkrut

  • 2 tl vaniljesuhkrut

  • 4 kanamuna

  • 200 g pohli

  • 5 dl nisujahu

  • tuhksuhkrut

  • pohli

Valmistamine

    1. Sulata või ja peenesta šokolaad.

    2. Kalla sulavõi peenestatud šokolaadi peale. Sega ühtlaseks.

    3. Klopi kanamunad ja suhkur vahuks. Lisa vahule sulatatud šokolaadisegu, glögi ja pohlad.

    4. Sega ettevaatlikult. Lisa segule nisujahu ja sega tainas tasakesi ühtlaseks.

    5. Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 175 kraadi juures u 25-30 minutit.

    6. Brownie võib jääda pisut pehmeks, siis on see mahlasem. Lase jahtuda. Lõika väiksemateks ruutudeks ning kaunista tuhksuhkru ja pohladega. Serveeri Blossa glögidega.


  1. joogikultuur/Blossa-Alkoholfri-Glögg-75cl
    Blossa Alkoholfri Glögg
    Tallinna Toidumessi külastajate poolt "Parim Jõulutoode 2021" tiitliga hinnatud alkoholivaba glögi!
    4,99 €
  2. own-brands/blossa/products/blossa-vinglogg-75cl
    Blossa Vinglögg
    Blossa Vinglögg hinnati Tallinna Toidumessi külastajate poolt "Parim Jõulutoode 2019" tiitliga!
    6,99 €
Toggle Nav