Pohla-Blossa-brownie

Glögi sobib hästi ka küpsetistesse. Proovige Blossa glögimeistri Åsa Orsvärni lemmikretsepti!
8+ IN
30-45 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
Portsjone 30–40
250 g võid
250 g tumedat šokolaadi
½ dl Blossa glögi
2 dl suhkrut
2 dl fariinsuhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
4 kanamuna
200 g pohli
5 dl nisujahu
tuhksuhkrut
pohli
1. Sulatage või ja peenestage šokolaad.
2. Kallake sulavõi peenestatud šokolaadi peale. Segage ühtlaseks.
3. Kloppige kanamunad ja suhkur vahuks. Lisage vahule sulatatud šokolaadisegu, glögi ja pohlad.
4. Segage ettevaatlikult. Lisage segule nisujahu ja segage tainas tasakesi ühtlaseks.
5. Kallake segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpsetage 175 kraadi juures u 25-30 minutit.
6. Brownie võib jääda pisut pehmeks, siis on see mahlasem. Laske jahtuda. Lõigake väiksemateks ruutudeks ning kaunistage tuhksuhkru ja pohladega. Serveerige Blossa glögidega.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi