Satay

Satay vardad on maitserikkad, mahedamaitselistes maitseainetes marineeritd kanavardad. Serveeri maapähklikastme ja riisiga!

Koostisosad

  • 500 g kanafileed, kuubikuteks lõigatud

  • 1 pakk Santa Maria Satay maitseainesegu

  • 2 sl õli

  • 2 sl vett

  • lisandiks riisi

Valmistamine

    1. Sega Asian sarja Satay maitseainesegu õli ja veega.

    2. Lõika kanafilee kuubikuteks ja marineeri 15 minutit.

    3. Lüki kanatükid vardasse.

    4. Grilli või prae vardaid mõned minutid mõlemalt poolt.

    5. Serveeri maapähklikastme ja riisiga.


  1. Carlo Rossi California White
    Carlo Rossi California White
    Keskmise täidlusega valge vein on heaks kaaslaseks grillitud mereandide, linnuliha, pesto ja teiste kergete roogade kõrvale.
    5,99 €

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress