Satay

Satay vardad on maitserikkad, mahedamaitselistes maitseainetes marineeritd kanavardad. Serveeri maapähklikastme ja riisiga!

Ingredients for 1 person

  • 500 g kanafileed, kuubikuteks lõigatud

  • 1 pakk Santa Maria Satay maitseainesegu

  • 2 sl õli

  • 2 sl vett

  • lisandiks riisi

Preparation

    1. Sega Asian sarja Satay maitseainesegu õli ja veega.

    2. Lõika kanafilee kuubikuteks ja marineeri 15 minutit.

    3. Lüki kanatükid vardasse.

    4. Grilli või prae vardaid mõned minutid mõlemalt poolt.

    5. Serveeri maapähklikastme ja riisiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress