Bulgogi on maitsev ja populaarne Korea roog. Magusas marinaadis marineeritud antrekooti seesamiseemnete ja sojaga serveeri riisi ja tšillikastmega salatilehtedel.
Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.
Roog Tai köögi austajatele! Seafilee omandab meeldiva punase karri maitse. Serveerides valatakse lihale tõeliselt maitsvat sojakastet, mida on maitsestatud värske punase tšilli ja koriandriga ning kaetakse krõbeda peekoniga. Serveerida riisinuudlitega.
Retsept, mis paneb suu vett jooksma – taimetoidu jaapanipärane ramen supp shiitake-seente ja tofuga. Kasuta supi valmistamiseks meie ramen nuudleid, mis ei lähe tulises supis liiga pehmeks.
Klaasnuudlitest saab vähese vaevaga mõnusa ja värske aasiapärase salati – selle retsepti puhul krevettidega ja ületamatult maitsva kastmega, kus magus, hapu ja soolane on ideaalses tasakaalus.
Kanatükid võib soovi korral jätta pisut suuremad ja pannil praadimise asemel grillil küpsetada - see annab originaalis indiapärases tandooriahjus küpsetatavale roale sobivalt suitsust mekki lisaks