Merlot annab marjasust ja džemmisust, Carmenere lisab veinile täidluse, vürtsi ja sära.
Maitseomadused
Maitses on tunda Merlot pehmus ja marjasus ning Carmenere vürtsikus. Happesus tasakaalustab ilusti jääksuhkru, tulemuseks kergesti nauditav keskmise täidlusega puuviljane vein.
Serveerimissoovitus
Pajaroad, grillitud lihad. Soovitav tarbida 1 aasta vältel.
Rohkem infot
Veinis on jääksuhkrut 11 g liitri kohta, seega tegemist poolkuiva punase veiniga. Vein on küpsenud kolm kuud tammevaatides enne pakendamist.
Tšiilit peetakse unikaalseks veinitootmispiirkonnaks tänu oma isoleeritud asendile Vaikse ookeani ja Andide mäeaheliku vahel, mis pakub viinapuude kasvatamiseks suurepäraseid klimaatilisi tingimusi.