Tequila Sunrise
Koostisosad
5 cl Espolon Reposado Tequila
13 cl värskelt pressitud apelsini mahl
2 cl grenadiini siirup
Jää
Valmistamine
Täida kõrge klaas jääga.
Jää peale vala tekiila, apelsinimahl ja sega korraks läbi.
Kõige peale vala grenadiin ja ära sega enam!
Soovi korral võid lusikat sees ülevalt alla paar korda liigutada, et grenadiin liikuma panna ja tekitada nö triibud kokteili sisse.
Serveerimiseks:
Koostisosad
1 apelsiniviil
1 punane maraschino kirss
Not kaneel
Valmistamine
Serveerimiseks pane apelsiniviin klaasi serva, kirss peale ja kõige peale näpuotsatäis kaneeli.
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.