Fresita - vahuvein maasikatega

Aperitiiv
Aperitiiv
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad

Fresita on kuiva viinamarja vahuveini baasil valmistatud vahuvein, millele lisatakse 3-5% naturaalseid maasikaid. Nii Patagooniast pärit maasikad kui Central Valley’st viinamarjad korjatakse käsitsi. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Moscatel & Alicante Bouschet viinamarjade korjeaeg on veebruarist märtsini.

Valmistamisel läbib vein kaks fermentatsioonietappi:
1. Esimene fermentatsioon 17°C juures kahe nädala jooksul.
2. Teine fermentatsioon 17-19°C-ni.  Charmant meetod.


Lisatakse naturaalseid maasikad 3-5% ulatuses.
Vahuveinis on näha maasika viljaliha tükid, mis tuleneb naturaalsete maasikate kasutamisest.


Vaata brändi kohta lisaks Fresita oma lehelt

 

Kirjeldus

Värvus - roosakas-punane.
Aroom - värskete maasikate hõrk aroom ja pehmed tsitrusviljade noodid.
Maitse - kerged mullid, värske ja mõnus magusus, domineerib maasikate ning tsitrusviljade nüanss.

 

Serveerimissoovitus

Ideaalne aperitiiv, samas hea valik magusroogade kõrvale, näiteks maasikad vahukoorega!
Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45° nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse.
Serveerida 6-8°C juures.

 

Saadaval:

0,2 L - kastis 30 tk
0,375 L - kastis 12 tk
0,75 L - kastis 6 tk

Tootekirjeldus
Tüüp
Vahuvein
Alkoholisisaldus
8,0 %
Tootja
Vina Casal De Gorchs S.A
Maa
Tšiili
Hind
9,90 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH