Fresita - vahuvein maasikatega
Fresita on kuiva viinamarja vahuveini baasil valmistatud vahuvein, millele lisatakse 3-5% naturaalseid maasikaid.
Nii Patagooniast pärit maasikad kui Central Valley’st viinamarjad korjatakse käsitsi. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Moscatel & Alicante Bouschet viinamarjade korjeaeg on veebruarist märtsini. Valmistamisel läbib vein kaks fermentatsioonietappi: esimene fermentatsioon 17 °C juures kahe nädala jooksul, teine fermentatsioon 17-19 °C-ni. Kasutatakse Charmant meetodit, lisatakse naturaalseid maasikad 3-5% ulatuses. Vahuveinis on näha maasika viljaliha tükid, mis tuleneb naturaalsete maasikate kasutamisest.
Vaata brändi kohta lisaks Fresita oma lehelt
Maitseomadused ja aroom
Värskete maasikate hõrk aroom ja pehmed tsitrusviljade noodid. Kerged mullid, maitses värske ja mõnus magusus, domineerib maasikate ning tsitrusviljade nüanss.
Serveerimissoovitus
Ideaalne aperitiiv, samas hea valik magusroogade kõrvale, näiteks maasikad vahukoorega!
Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45° nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse.
Serveerida 6-8 °C juures.
Saadaval:
0,2 L - kastis 30 tk
0,375 L - kastis 12 tk
0,75 L - kastis 6 tk