Fresita - vahuvein maasikatega

Fresita on kuiva viinamarja vahuveini baasil valmistatud vahuvein, millele lisatakse 3-5% naturaalseid maasikaid.
Aperitiiv
Aperitiiv
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad

Nii Patagooniast pärit maasikad kui Central Valley’st viinamarjad korjatakse käsitsi. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Moscatel & Alicante Bouschet viinamarjade korjeaeg on veebruarist märtsini. Valmistamisel läbib vein kaks fermentatsioonietappi: esimene fermentatsioon 17 °C juures kahe nädala jooksul, teine fermentatsioon 17-19 °C-ni. Kasutatakse Charmant meetodit, lisatakse naturaalseid maasikad 3-5% ulatuses. Vahuveinis on näha maasika viljaliha tükid, mis tuleneb naturaalsete maasikate kasutamisest.

Vaata brändi kohta lisaks Fresita oma lehelt

Kirjeldus

Värskete maasikate hõrk aroom ja pehmed tsitrusviljade noodid. Kerged mullid, maitses värske ja mõnus magusus, domineerib maasikate ning tsitrusviljade nüanss.

Serveerimissoovitus

Ideaalne aperitiiv, samas hea valik magusroogade kõrvale, näiteks maasikad vahukoorega!
Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45° nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse.
Serveerida 6-8 °C juures.


Saadaval:

0,2 L - kastis 30 tk
0,375 L - kastis 12 tk
0,75 L - kastis 6 tk

Tootekirjeldus
Tüüp
Vahuvein
Alkoholisisaldus
8,0 %
Tootja
Vina Casal De Gorchs S.A
Maa
Tšiili
Viinamarjasort
Muscat, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Alicante Bouchet
Hind
9,90 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Poolkuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi