Raventos i Blanc De Nit Rose Cava

Enim auhinnatud Hispaania Rose cava!
Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on olnud ühe pere omanduses kuni tänaseni. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist.
Aperitiiv
Aperitiiv
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Aasia Road
Aasia Road

Raventose perekond omab 44 põldu, mis kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale.

Raventos I Blanc Rose De Nit tarbeks marjad korjatakse käsitsi, El Llac aedadest pärit on Monastrell, mis on selle cava puhul kõigest 5%, küll aga väga oluline komponent värvi ja marjasuse andmiseks. Monastrell ja Xarello marjade press toimub korraga, kuid teised sordid eraldi. Veini puhul ei kasutatuta malolaktilist fermentatsiooni ja vein on laagerdunud setetel 18 kuud.

Maitseomadused ja aroom

Intensiivsed aroomid punastest marjadest, tsitrusviljadest ja vahemere ürtidest. Maitselt marjane, kuid ka täidlane, tajuda on mandlit, vaniljet, kuivatatud puuvilju ja röstisust.

Serveerimissoovitus

Ideaalne aperitiiv ja kaaslaseks mereandide ja aasiatoitude kõrvale. Proovi ka sushi ja õrnalt vürtsika carpazzio kõrvale. Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.

Tootekirjeldus
Tüüp
Vahuvein
Alkoholisisaldus
12,5 %
Tootja
Raventos I Blanc
Maa
Hispaania
Viinamarjasort
48% Xarel·lo, 32% Parellada,15% Macabeu, 5% Monastrell.
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi