Tarapaca Carmenere
Viinamarjad korjatakse väikeste koguste kaupa siis, kui nad on saavutanud optimaalse küpsuse ning happed ja suhkrud marjades on tasakaalus. Marjad purustatakse ning hoitakse kääritamise ajal kontaktis kestadega, et kätte saada tanniinid ja saavutada õige värv. Marjade maitseomaduste kasvatamiseks ja säilitamiseks kasutatakse roostevabast terasest fermentatsioonianumaid. Resultaadiks on aromaatne kergelt joodav vein tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga.
Vein on saanud Estonian Wine Challenge 2003 kuldmedali.
Kirjeldus
Aroomis on küpsed puuviljad, ploom ja vanilje. Maitses on küps kirsi- ja vaarikamarjasus, järelmaitse kergelt vürtsine.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt linnuliha ja kastmeta pastaroa juurde või ka aperitiivina aedvilja ja täidetud munade juurde.