Alkoholivaba roosa glögi

Alkoholivaba Blossa Rose Glögi - klassikaline retsept, uudne lähenemine!

Rootsi kuulus glögitootja Blossa on pidevalt uuendamas mõistet, mida glögi tegelikult meile kõigile tähendab. Sellel aastal pakub Põhjamaade armastatuim glögimeister kõigile nautimiseks roosast veinist valmistatud glögi, mida pakutakse ka alkoholivabana.

Vanadest Rootsi traditsioonidest inspireeritud Blossa glögide alguseks peetakse Stockholmi vanalinnas 19. sajandil J.D. Grönstedt & Co veinikaupmehe poolt loodud retsepti. Paralleelselt ajaloolisele taustale, on Blossa kaubamärk alati olnud ka uuenduslik, tuues igal aastal turule erinevate maitsete ja stiilidega glögisid. Kas oled juba midagi kuulnud vahusest glögist? Uuri järele!

Aastaid oleme aga nautinud Blossa kvaliteedimärgiga aastakäiguglögisid, millede jaoks on saadud inspiratsiooni eri riikide ja rahvuste traditsioonidest. Uus rahvusteülene traditsioon on ka roosa veini nautimine ja kes ütleb, et see hõrk, kuid kerge vein sobib vaid suvesse. Blossa glögimeistrid ütlevad hoopis, et roosast veinist glögi sobib suurepäraselt ka lumisesse talve.

Alkoholivaba Rosé glögi - klassikaline retsept, uudne lähenemine

Blossa Rosé alkoholivaba glögi on segu särtsakas roosast veinist, millest on eemaldatud alkohol, kuid kuhu on juurde segatud klassikalisi glögivürtse: kardemoni, nelki, ingverit, aga ka vaarikaid ja jõhvikaid. Tulemuseks on lopsakalt marjane, kuid sügavalt vürtsikas ja tavapärasest kuivem glögi, mis pakub elamust nii külmast ilmast pääsemise järel kui sõpradega peetava vestluse kõrvale.

Blossa Rosé alkoholivaba glögi on unikaalne ja värskendavalt nooruslik toode, mis uuendab glögi mõistet ja muudab vürtsveini taas ka nooremale sihtgrupile atraktiivseks. Blossa uus roosa glögi on valmistatud naturaalsetest koostisosadest ja on igati sobilik ka veganitele.

Kes aga otsivad ikkagi taga seda klassikalist vürtsveini maitset, siis valikus on ka Blossa Alkoholfri Glögg. Glögi rikkalikult aromaatne maitse on saavutatud spetsiaalselt Blossa jaoks valmistatud alkoholivaba veini, viinamarjamahla ja vürtside kokku segamisel. Lisa kuumale joogile igasse kruusi ka pähkleid, mandlilaaste ja rosinaid ning külm talv võib rahuliku südame tulla!

Alkoholivaba Rosé Glögi serveerimissoovitus!

Blossa Rosé alkoholivaba glögi võib serveerida näiteks jääga jahutatuna klassikalises veinipokaalis või traditsioonilises kruusis kuumutatuna 70°C juurde. Blossa Glögg Rosé kõrvale sobivad suurepäraselt ka erinevad suupisted, näiteks soolatud mandlid viigimarjadega või crostinid koos oliivi tapenaadiga. Katseta järele!

Artikli autor: Martin Hanson, Omamaitse ajakiri, Detsember 2023

Toggle Nav