Avokaadokreemi, graavilõhe ja vutimunaga röstsaia suupisted

Lihtne alati toimiva maitsekombinatsiooniga suupiste, kus krõbedaks röstitud saial on end sisse sättinud mahe avokaado-toorjuustukreem, graavilõhe (sobib ka külmsuitsulõhe või -forell), vutimuna ja kapparimarjad.

Kogus: 4 portsjonit.

Koostisosad

  • 4 viilu röstitud ciabattat või hapusaia

  • 1 suurem või 2 keskmise suurusega avokaadot

  • 4 viilu graavilõhet või -forelli

  • 100 g toorjuustu

  • Värskelt pressitud laimimahl

  • Soola ja pipart

  • Keedetud vutimune

  • Kappareid

  • Oliiviõli

Valmistamine

    1. Rösti kergelt oliiviõliga piserdatud ciabatta või hapusaia viilud ahjus või pannil krõbedaks.

    2. Töötle avokaado sisu toasooja toorjuustu ja soolaga ühtlaseks massiks. Tõsta röstitud saiadele.

    3. Sinna peale tõsta graavilõhe või -forelli õhuke viil. Seejärel tõsta peale kooritud ja poolitatud vutimuna.

    PS! Vutimune tuleks keeta 2 minutit ja 40 sekundit, siis on tulemuseks veel pehme munakollane.

    1. Viimistle kapparitega ja nirista peale veidi oliiviõli. Serveeri kohe, sest seistes kipub avokaado pruuniks tõmbuma.


  1. Prosecco on Vivino kasutajate poolt 4,0 punktiga hinnatud ning Aasta Vein 2022 hõbemedaliga hinnatud vahuvein!
    Canevel Valdobbiadene Brut DOCG
    Vivino kasutajate poolt 4,0 punktiga hinnatud ning "Aasta Vein 2024" hõbemedaliga hinnatud Prosecco!
    14,99 €
Toggle Nav