Lambakebab

Grillige lambakebabi juurde sidrunit. Grillitud sidrun täiendab hästi toidu maitset!
4 IN
30-45 MIN
Lammas
Lammas
Lisa nimekirja
500 g lambahakkliha
2 šalottsibulat
1 küüslauguküüs
pool potti koriandrit
0,5 tl purustatud koriandriseemneid
1 tl purustatud vürtsköömneid
1 tl tšillipulbrit
1 kanamuna
puitvardaid
lisaks grillimiseks bratwurst’i, kartulit ja sidrunit
1. Pange esmalt puitvardad külma vette u pooleks tunniks likku.
2. Koorige ja hakkige sibulad võimalikult peeneks. Hakkige samas peeneks ka küüslauguküüs või purustage pressis ning segage hakkliha hulka.
3. Hakkige koriandrilehed ja lisage koos kuivade maitseainete ja munaga hakklihamassile. Segage kebabimass käsitsi ühtlaseks.
4. Vormige massist piklikud vorstid vees leotatud puidust varraste ümber.
5. Küpsetage kebabid kuumal grillpannil küpseks koos poolitatud kartulite, bratwurst’i ja pooliku sidruniga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH