Saaremaa CUR Gin G&T musta pipraga

Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja Indinan Tonic Water toonikuga.

Koostisosad

  • 1 osa Saaremaa CUR Gin

  • 3 osa Double Dutch Indian Tonic Water

  • 3 õhukest kurgiviilu

  • 4-5 tera musta pipart

Valmistamine

    1. Pane pipraterad klaasi, kalla džinn peale ja lase minutike seista, et pipar elavneks.

    2. Täida klaas jääga, lisa toonik ja kurgiviilud ning sega õrnalt.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Gin-Kurk-Ingver
    Saaremaa Gin Kurk-Ingver
    "Gin Master" kuldmedaliga auhinnatud džinn, mille erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver.
    50 cl
    9,99 €

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress