Saaremaa CUR Gin G&T musta pipraga

Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja Indinan Tonic Water toonikuga.

Koostisosad

  • 1 osa Saaremaa CUR Gin

  • 3 osa Double Dutch Indian Tonic Water

  • 3 õhukest kurgiviilu

  • 4-5 tera musta pipart

Valmistamine

    1. Pane pipraterad klaasi, kalla džinn peale ja lase minutike seista, et pipar elavneks.

    2. Täida klaas jääga, lisa toonik ja kurgiviilud ning sega õrnalt.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Gin-Kurk-Ingver
    Saaremaa CUR Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!
    9,99 €
Toggle Nav