Saaremaa CUR Gin Ingveri White Lady

Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini, ingveri ja sidruniga.

Koostisosad

  • 1 osa Saaremaa CUR Gin

  • 0,5 osa suhkrusiirup

  • 0,5 osa sidrunimahl

  • Pool munavalget

  • Pressitud ingveritükk u 1,5 cm või 10-15 ml värskelt pressitud ingverimahla

  • Garneering: must pipar + kurk

Valmistamine

    1. Kalla koostisained šeikerisse, šeigi jääta, et munavalge läheks vahtu.

    2. Seejärel lisa jää ning šeigi uuesti kuni šeiker külm.

    3. Kurna läbi sõela jahutatud kokteiliklaasi ning kaunista musta pipra ja kurgiga.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Gin-Kurk-Ingver
    Saaremaa CUR Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!
    9,99 €
Toggle Nav