Seafileepaneng peekonikattega

Roog Tai köögi austajatele! Seafilee omandab meeldiva punase karri maitse. Serveerides valatakse lihale tõeliselt maitsvat sojakastet, mida on maitsestatud värske punase tšilli ja koriandriga ning kaetakse krõbeda peekoniga. Serveerida riisinuudlitega.

Seafileepaneng

Ingredients for 1 person

  • 600 g seasisefileed

  • 1 pakk Santa Maria Paneng punase karri maitseainesegu

  • 1 pakk peekonit

Sojakaste

Ingredients for 1 person

  • 0,8 dl Santa Maria Tai sojakastet

  • 2 laimi

  • 2 spl pruuni suhkrut

  • 0,5 punast tšillit

  • 1 šalottsibul

  • 0,5 potti värsket koriandrit

Serveerimiseks

Ingredients for 1 person

  • 1 pakk Santa Maria riisinuudleid

Preparation

    1. Seafileepanengi jaoks eelkuumuta ahi temperatuurile 120 °C.

    2. Puhasta seafilee, hõõru panengi maitseaineseguga ja pruunista keskmisel kuumusel praepannil nii, et vürtsid ei kõrbeks.

    3. Rösti seafileed ahjus, kuni lihamahl jääb selgeks, umbes 20 minutit. Võta tulelt ja lase lihal seista. Samal ajal prae peekonit, kuni see muutub krõbedaks, kuivata paberrätikutega.

    4. Sojakstme valmistamiseks lõika sibulad õhukesteks viiludeks, pigista peale laimi ja sega ülejäänud koostisosadega.

    5. Viiluta seafilee, vala peale kaste ja kata peekoniga. Serveeri riisinuudlitega.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress