Kihiline kirsimagustoit

Oivaline kirsimagustoit vahukoore ja toorjuustuga.

Ingredients for 1 person

  • 400 g kirsse

  • 1 pakk kakaoküpsiseid

  • 1 pakk toorjuustu

  • 2 tl kakaod

  • 1 tl vaniljesuhkrut

  • 120 g suhkrut

  • 200-300 ml vahukoort

  • Kaunistuseks tumedat šokolaadi

Preparation

    1. Kalla külmutatud kirsid potti ja lisa 75-100 g suhkur ning keeda 5 minutit.

    2. Purusta kausis 1 pakk kakaoküpsised.

    3. Teises kausis vahusta vahukoor koos 1-1,5 spl suhkru ja 1 tl vaniljesuhkruga.

    4. Kolmandas kausis sega 1 pakk toorjuustu ja 2 tl kakaod (kasuta vahustajat).

    5. Tõsta toorjuustu-kakao segusse pool vahukoort ja vahusta õrnalt.

    6. Tõsta ka teine pool vahukoort ja vahusta uuesti.

    7. Serveerimiseks sobivad hästi purgid või joogiklaasid.

    8. Tõsta igasse purki peeneks purustatud kakaoküpsiseid.

    9. Järgmise kihina lisa kakaovaht ja sinna peale maha jahtunud kirsikeedis.

    10. Kaunistuseks riivi peale tumedat šokolaadi ja lisa kirss.

Retsept: Retseptisahtel.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress