Kihiline kirsimagustoit
Koostisosad
400 g kirsse
1 pakk kakaoküpsiseid
1 pakk toorjuustu
2 tl kakaod
1 tl vaniljesuhkrut
120 g suhkrut
200-300 ml vahukoort
Kaunistuseks tumedat šokolaadi
Valmistamine
Kalla külmutatud kirsid potti ja lisa 75-100 g suhkur ning keeda 5 minutit.
Purusta kausis 1 pakk kakaoküpsised.
Teises kausis vahusta vahukoor koos 1-1,5 spl suhkru ja 1 tl vaniljesuhkruga.
Kolmandas kausis sega 1 pakk toorjuustu ja 2 tl kakaod (kasuta vahustajat).
Tõsta toorjuustu-kakao segusse pool vahukoort ja vahusta õrnalt.
Tõsta ka teine pool vahukoort ja vahusta uuesti.
Serveerimiseks sobivad hästi purgid või joogiklaasid.
Tõsta igasse purki peeneks purustatud kakaoküpsiseid.
Järgmise kihina lisa kakaovaht ja sinna peale maha jahtunud kirsikeedis.
Kaunistuseks riivi peale tumedat šokolaadi ja lisa kirss.
Retsept: Retseptisahtel.