Ramen supp kanaga

Retsept, mis paneb suu vett jooksma! Seda traditsioonilist jaapanipärast suppi on ka kodus kerge valmistada.

Koostisosad

  • 1 pakk Santa Maria ramen nuudleid

  • 1 l kanapuljongit

  • 400 g kanafileed

  • 2 küüslauguküünt

  • 4 rohelist sibulavart

  • 4 sidrunheina vart

  • 1 pak choid (hiina lehtkapsast)

  • 1 spl Santa Maria Tamari tumedat sojakastet

  • 1 punane tšilli, viilutatuna

  • värsket koriandrit

Valmistamine

    1. Eelsoojenda ahi 225 °C kraadini.

    2. Maitsesta kana soola ja pipraga ning küpseta ahjus u. 15 minutit. Seejärel viiluta veidi jahtunud kana õhukesteks viiludeks.

    3. Valmista nuudlid vastavalt pakendil olevatele juhistele.

    4. Lase kanapuljong keema. Purusta kergelt sidrunhein, haki küüslauk ning lisa need puljongile.

    5. Haki roheline sibul ning pak choi (hiina lehtkapsas) ning lisa puljongile koos riisiäädika ja sojakastmega.

    6. Jaota nuudlid koos kanaviiludega nelja kausi vahel ning kalla igasse kaussi puljongit. Ära unusta sidrunheina enne serveerimist supist välja võtta.

    7. Kaunista punase tšilli ning värskelt hakitud koriandriga. Serveeri kuumalt!


Toggle Nav