Crème brûlée

Maitsev ja lihtne kreembrülee!
4 IN
4 h
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
Põhi
400 ml vahukoor
4 munakollane
60 gr suhkur
1 vaniljekaun
Not Himaalaja sool
1. Vala vahukoor väiksesse kastrulisse.
2. Lõika vaniljekaun pooleks, noaga võta seemned välja ning lisa potti koos kaunaga.
3. Kuumuta kuni keemiseni, jäta seisma/maitsestuma.
4. Pane munakollased miksrikaussi ning lisa sool ja alusta vaikselt vahustamist, järk-järgult lisa suhkur ja vahusta kuni munad on helekollased.
5. Sega juurde vahukoor.
6. Lase kreem läbi sõela ning vala ramekinidesse.
7. Küpseta 25-35 minutit veevannis kuni kreem on veel keskelt kergelt vetruv.
8. Lase toatemperatuuril jahtuda ning tõsta külmkappi vähemalt 4h hanguma.
 Rauno Oolberg
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.
Videost leiad täpsed juhised kreembrülee valmistamiseks!
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi