Näkileivad herne-mädarõikakreemi ja soolalõhega

Maitsev ja lihtne suupiste, mida on soovitav koheselt serveerida.
4 IN
0-15 MIN
Suupisted
Suupisted
Lisa nimekirja
Herne-mädarõikakreem:
2 dl rohelisi külmutatud herneid
1-2 tl mädarõigast (maitse järgi)
2 sl hapukoort
soola
Lisaks u 50 g õrnsoolalõhet
4-5 näkileiba
Kaunistuseks musti või valgeid seesamiseemneid
1. Sulata herned.
2. Surista koos mädarõika, hapukoore ja soolaga saumikseriga või köögikombainis kreemiks.
3. Murra näkileivad väiksemateks paladeks. Kata hernekreemi ja õhukeste lõheviiludega.
4. Puista kaunistuseks peale seesamiseemneid.
5. Serveeri kohe, seistes lähevad näkileivad pehmeks.
Retsepti autor: Mari-Liis Ilover
Retsepti autor: Mari-Liis Ilover
Mari-Liis Ilover on toiduajakirjanik, -fotograaf ja retseptide looja. Mari-Liisi sulest on ilmunud mitmeid kokaraamatuid, ta teeb kaastööd Eesti suurematele toiduajakirjadele ja peab toidublogi “Siit nurgast ja sealt nurgast”.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi