Seened suitsujuustu ja tomatiga

Šampinjonid suitsujuustu ja tomati täidisega.

Ingredients for 1 person

  • 9-10 keskmise suurusega šampinjoni

  • veidi oliiviõli

  • 50 g suitsujuustu

  • 2 kirsstomatit

  • musta pipart

  • kaunistuseks tüümianit

Preparation

    1. Puhasta seened pintsliga. Eemalda jalad ja õõnesta seente sisemus vajadusel tühjemaks.

    2. Tõsta seened küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri seened väljast ja pealt kergelt õliseks.

    3. Riivi suitsujuust. Täida seened suurema osa suitsujuustuga.

    4. Lõika kirsstomatid õhukesteks viiludeks, aseta igale seenele tomativiiluke. Tomatile puista ülejäänud riivitud suitsujuust.

    5. Küpseta seeni 180 kraadises ahjus u 15 minutit, kuni seened on küpsed ja juust sulanud.

    6. Serveerimisel raputa peale musta pipart ja tüümianioksakesi.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress