Grillitud Portobello seened

Mozzarella juustuga täidetud Portobello seened.

Koostisosad

  • 1 pakk (280 g) portobello seened (u 4 seent)

  • 125 g mozzarella juust

  • 1 küüslauguküüs

  • Sool

  • Must pipar

  • Tüümianioksad

  • Oliiviõli

Valmistamine

    1. Puhasta seened pintsliga. Lõika seenejalad ära ja haki need. Musta värvi eoslehekesi seenekübara alt eemaldada pole tarvis.

    2. Pudista mozzarella näppude vahel peeneks.

    3. Haki tomat väikesteks tükkideks, eemalda liigne vedelik.

    4. Sega mozzarella hakitud seenejalgade, purustatud küüslaugu ja tomatitükkidega. Maitsesta täidis soola ja musta pipraga. Jaga võrdselt seenekübaratesse.

    5. Tõsta igale täidisele tüümianioksake ja nirista kõige peale veidi oliiviõli. Pintselda seenekübarad grilliga kokkupuutuvalt poolelt õliga. siis ei jää nad kinni.

    6. Tõsta seened grillile ning küpseta, kuni juust on sulanud ja seened küpsenud. Selleks kulub umbes 15 minutit.


  1. Värske ja puuviljase stiiliga Pinot Grigio sobib hästi aperitiiviks, risotode ja pastaroogade kõrvale.
    Masi Modello Pinot Grigio
    Värske ja puuviljase stiiliga Pinot Grigio sobib hästi aperitiiviks, risotode ja pastaroogade kõrvale.
    9,99 €
Toggle Nav