”Eesti Parim Alkohoolne Jook 2020” - Saaremaa RHU Gin!
Sel aastal osales Eesti Parima Toiduaine konkursil 167 Eesti toiduainet ja jooki. Konkursi hindamiskomisjon koosnes teadusasutuste, kaubanduse ja teistest toiduainevaldkondadega seotud ettevõtete esindajatest ning selle tegevust juhtis Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse toiduteadlane Rain Kuldjärv.
Saaremaa RHU Gin - Parim Alkohoolne Jook
„Tegu on värske ja aromaatse rabarberimaitselise džinniga, milles on heas tasakaalus kadakamarjade kargus ja rabarberi mahlakus. Gin annab magushapuka maitse ja sobib suurepäraselt kokteilide valmistamiseks,“ kommenteeris Sirje Potisepp, Toiduliidu juhataja.
Suured tänud kõigile Saaremaa RHU Gini fännidele ja meie džinnimeistritele!
Vaata Saaremaa rabarberimaitseline džinni kohta rohkem infot siit.