Koorikloomadega paella

Selle paellaretsepti juures toimib hästi üldreegel - sama vein nii toidu sisse kui ka selle kõrvale.

Ingredients for 1 person

  • 300 g avorio-risotoriisi

  • 4 homaarisabasid

  • 20 sinimerekarpi

  • 2 tükeldatud tomatit ning 2 dl purustatud tomatit

  • 2 hakitud šalottsibulat

  • 2 hakitud küüslauguküünt

  • safranit

  • oliiviõli (rohkesti)

  • soola ja valget pipart

  • 5 dl valget veini

  • vett

  • hakitud peterselli

Preparation

    1. Alustuseks kuumuta riisi, sibulat ja safranit õlis. Lisa juurde valge vein ja purustatud tomatid ning hauta u 10 minutit.

    2. Pane juurde sinimerekarbid ja homarisabad ning jätka hautamist veel u viis minutit. Kui karbid on valmis, lisa neile tomatikuubikud.

    3. Maitsesta oma maitse järgi soola, pipra ja peterselliga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress