Kukeseene-suvikõrvitsakotletid

Kukeseene-suvikõrvitsakotlettide kõrvale sobib hästi hapukoor ja tomat.

Ingredients for 1 person

  • 300 g kukeseeni

  • 1 väiksem noor suvikõrvits

  • 1 sibul

  • 2 küüslauguküünt

  • 3 muna

  • 60 g nisujahu

  • peotäis hakitud tilli

  • soola, pipart

  • praadimiseks õli

Preparation

    1. Puhasta ja haki seened.

    2. Riivi suvikõrvits. Pigista riivitud suvikõrvitsamass käe vahel või sõelal kuivemaks.

    3. Haki sibul peeneks ja purusta küüslauk läbi küüslaugupressi.

    4. Klopi munad lahti. Sega kõik ained omavahel, maitsesta soola ja pipraga.

    5. Kuumuta pannil õli. Tõsta supilusikaga pannile tainatörtsud. Prae keskmisel kuumusel lamedad pannkoogilaadsed pätsikesed, umbes 5 minutit ühelt ja 5 teiselt poolt, kuni nad on pealt pruunikas-kuldsed ja seest küpsed.

    6. Naudi kuumalt!. Headeks lisanditeks on näiteks hapukoor ja soola-pipraga ülepuistatud tomatid.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress