Šokolaadi fondant rummiga

Šokolaadi fondant on tõeline maitsenauding, millele Barracuda Vanilla rumm lisab omapoolse magus-vürtsika nüansi!
4 IN
45-60 MIN
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
Fondant:
2 muna
60gr suhkrut
100gr tumedat šokolaadi
100gr võid
45gr jahu
40ml rummi
Not soola
Vormide määrimiseks:
1 spl võid
1 spl kakaod
Serveerimiseks:
100 gr vahukoort
30 gr suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut/kauna
Värskeid vaarikaid
1. Pane vesivannile kauss koos tükeldatud šokolaadi ja võiga – sulata.
2. Samal ajal pane mikserikaussi 2 tervet muna ning suhkur – vahusta tugevaks heledaks vahuks.
3. Kui šokolaad ja või on sulanud, lisa sool, sõelu sinna sisse jahu ning pane ka rumm – lase veidi jahtuda.
4. Kui munadest on tekkinud tugev vaht, siis sega sisse šokolaadisegu.
5. Määri ramekinid toasooja või ja kakaoga.
6. Lisa taigen ramekini ja jahuta (min. 4h) või küpseta kohe 200°C ahjus 8-10 minutit, olenevalt ramekini suurusest.
7. Jahutatud taigen küpseb ühtlasemalt ning ei kerki üles, kuid küpseb ka veidi kauem – 1-2 minutit olenevalt vormi suurusest.
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja tahab nüüd seda ka teistega jagada.
Valmista fondant koos Raunoga! Vaata täpsemalt juhiseid videost.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi