Saaremaa RAS Gin Sour
Koostisosad
5 cl Saaremaa RAS Gin
2,5 cl suhkrusiirup (1:1 suhe vesi ja suhkur)
2,5 cl sidrunimahl
Pool munavalget
Valmistamine
Kalla kõik koostisained šeikerisse, šeigi jääta, et munavalge läheks vahtu.
Lisa jää ning šeigi uuesti, kuni šeiker külm. Kurna läbi sõela jahutatud kokteiliklaasi.
Soovi korral garneeri värske vaarikaga ja serveeri!
Gin Sour džinnikokteili retsept
Kokteilis särab Saaremaa RAS Gin. Tegemist on värske ja aromaatse vaarikadžinniga, mille maitses harmoneeruvad mahlased vaarikad, kadakamarjad ja sidrunikoor. Saaremaa vaarikadžinn on toodetud pot still meetodil. Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse.
Joogikultuuri e-poes säravad rahvusvahelist tunnustust pälvinud džinnid, vaata valikut SIIT!