Seene-spinati lasanje

Proovi lasanjet seentega!

Ingredients for 1 person

  • 1 karp lasanjeplaate

  • 350 g kukeseeni

  • võid

  • peotäis spinatit

  • 400 g köögikoort

  • 150g riivjuustu/parmesani

  • 100 g toorjuustu

  • 1 tk valget sibulat

  • soola

  • pipart

Preparation

    1. Prae seened koos sibula ja spinatiga paar minutit võis.

    2. Lisa köögikoor.

    3. Kuumuta pidevalt segades ning keeda paar minutit.

    4. Lisa sulatatud juust väikeste tükkidena ning sega, kuni juust on sulanud.

    5. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Laota juustukaste, lasanjeplaadid ka seenesegu kihiti võitatud vormi nii, et pealmine kiht oleks juustukaste.

    6. Puista peale riivitud parmesan.

    7. Lisa pisut oliiviõli.

    8. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni lasanje on pehme ja on saavutanud kuldse värvuse.

    9. Lase enne serveerimist umbes minut tahkuda, siis on lasanjet lihtsam tükkideks lõigata.

Retsept: Retseptisahtel.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress