Veinid

Tooted

Artiklid

  • Sommeljee valik 2017

    Tarvo Sarapuu on veinimaailmas olnud aastast 2006, olles töötanud parimates restoranides nii Eestis kui Soomes. Aastal 2009 omandas ta Eesti Sommeljeede Erakoolis Sommeljee taseme ning Eesti Parima Sommeljee konkursilt tuli Tarvo tagasi kõrge kolmanda kohaga. Tema kogemusele tuginedes oleme toonud Sinuni säravaimad pärlid meie veinivalikust – väärt kaaslased igasse hetke ja igale sündmusele.
  • Veinide liigid

    Miks sisaldab punane vein tanniine, kuid valge vein mitte? Kuidas tekib roosa vein? Erinevad veinitüübid on punane, valge ja roosa vein, vahuvein ja šampus ning dessertveinid.
  • Tarapaca

    Tšiilit peetakse unikaalseks veinitootmispiirkonnaks tänu oma isoleeritud asendile Vaikse ookeani ja Andide mäeaheliku vahel, mis pakub viinapuude kasvatamiseks suurepäraseid klimaatilisi tingimusi.
  • Laroche

    Laroche on juhtiv Chablis’ veinide tootja ja Domaine Laroche ´le kuulub mitmeid hektareid suurepäraseid ja haruldasi viinapuuaedu.
  • Chill Out

    Chill Out hetked on hetked täis naudingut. Mõnusad hetked, mil lülitad end välja argistest asjadest ja veedad aega koos lähedaste ja sõpradega. Räägime kõigest, mis elu mõnusaks teeb – puhkamisest, toredatest üritustest, toidust ja loomulikult Chill Out veinidest.
  • Mis on joogikultuur keskkond?

    Alkohoolsete jookide tegemisest fermenteerimise teel on märke juba hilisest kiviajast. Veini ja õlle jälgi on leitud ligi kümme tuhat aastat vanadelt anumatelt nii Hiinast, Gruusiast kui Araabia poolsaarelt. Samu piirkondasid seob ka kõrgkultuuri väga varajane tekkimine – ajal, mil muu maailm piltlikult öeldes veel kaikaga mammuteid taga ajas.
  • Masi

    Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias. Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH