Grillitud Portobello seened

Mozzarella juustuga täidetud Portobello seened.
15-30 MIN
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
1 pakk (280 g) portobello seened (u 4 seent)
125 g mozzarella juust
1 tomat
1 küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Tüümianioksad
Oliiviõli
1. Puhasta seened pintsliga. Lõika seenejalad ära ja haki need. Musta värvi eoslehekesi seenekübara alt eemaldada pole tarvis.
2. Pudista mozzarella näppude vahel peeneks.
3. Haki tomat väikesteks tükkideks, eemalda liigne vedelik.
4. Sega mozzarella hakitud seenejalgade, purustatud küüslaugu ja tomatitükkidega. Maitsesta täidis soola ja musta pipraga. Jaga võrdselt seenekübaratesse.
5. Tõsta igale täidisele tüümianioksake ja nirista kõige peale veidi oliiviõli. Pintselda seenekübarad grilliga kokkupuutuvalt poolelt õliga. siis ei jää nad kinni.
6. Tõsta seened grillile ning küpseta, kuni juust on sulanud ja seened küpsenud. Selleks kulub umbes 15 minutit.
Mari-Liis Ilover
Retsepti autor: Mari-Liis Ilover
Mari-Liis Ilover on toiduajakirjanik, -fotograaf ja retseptide looja. Mari-Liisi sulest on ilmunud mitmeid kokaraamatuid, ta teeb kaastööd Eesti suurematele toiduajakirjadele ja peab toidublogi “Siit nurgast ja sealt nurgast”.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi