Saaremaa vodka

Saaremaa Vodka on premium-klassi viin, mille tootmisprotsess on allutatud rangele kvaliteedikontrollile.

Saaremaa valmistamisel kasutatakse keskkonnasäästlikult toodetud piiritust, erakordselt puhast toorainet ja hõbefiltreerimist.

Saaremaa Vodkas kasutatava piirituse tooraineks on spetsiaalselt Põhjamaade jaoks aretatud kuuerealine oder, milles peaaegu puuduvad kõrvalmaitset ja -lõhna tekitavad rasvaõlid.

Saaremaa vodka - uuesti sündinud!

Piiritus toodetakse kaasaegses Koskenkorva tehases, kus see läbib 250 destillatsioonitsüklit. Ligi 50 tundi kestva protsessi käigus eemaldatakse kõik lisaained, millega tagatakse piirituse puhtus.

Saadud piiritus segatakse Kambrium-Vendi põhjaveekihist pärineva looduslikult filtreeritud kristallselge ja pehme veega ning puhastatakse lisaks söefiltrile ka hõbedaga.

Rohkem infot Saaremaa vodka kohta 

Saaremaal filmitud reklaamfilm 2016

Saaremaa Vodkat võib nautida jääkülmalt iseseisva joogina, kuid sobib suurepäraselt ka erinevate kokteilide baasjoogiks.

Saaremaa maitseviinadest on saadaval Saaremaa Rabarber mis on suviselt värske rabarberimaitsega viin, mida on mönus vötta nii külma shot’ina koos suhkru sisse kastetud värske rabarberiga kui ka kenaks kokteiliks segatuna.

Sügisest 2016 on Saaremaa vodka uued maitseviinad Must sõstar Piparmünt ja Kadakas Metsamari. Mõlemad maitseviinad on loodud nii külma shotina joomiseks kui ka ideaalseks baasalkoholiks pikas kokteilis, lisades ainult gaseeritud kergelt maitsestatud vett.

Dominic restoranide peakokk Allar Oeselg näitab kuidas valmistada hõrku suupisteid siiakalast Saaremaa vodka kõrvale

Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH